Продукти

Пристапот до производите од нашите брендови, како и останатите производи е од есенцијална важност за нашите потрошувачи. Преку оваа секција на прегледен начин каде што производите се поделени во категории и подкатегории можете да дојдете до сите важни информации за секој од нив.

Производи

ПИЦИКАТО - Течен Абразив

1l

БОНЕЛИ - Отстранувач на лак

100ml

БИОСЕПТ спреј 100мл

100ml

Арган Крема

150ml

БИОСЕПТ – Антибактериски течен сапун 1л

1l

БИОСЕПТ – Антибактериски гел за раце 100мл

100ml

Bon Lip Balm ( Лабело )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од јагода )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од малина )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од портокал )

4.5g

БРИС – WC освежувач ( Цветен )

55g

БРИС – WC освежувач ( Цветен ) 2/1

2x55g

БРИС – WC освежувач ( Лаванда ) 1/1

55g

БРИС – WC освежувач ( Лаванда ) 2/1

2x55g

БРИС – WC освежувач ( Лимон ) 4/1

4x55g