Продукти

Пристапот до производите од нашите брендови, како и останатите производи е од есенцијална важност за нашите потрошувачи. Преку оваа секција на прегледен начин каде што производите се поделени во категории и подкатегории можете да дојдете до сите важни информации за секој од нив.

Производи

ПИЦИКАТО - Течен Абразив

1l

БОНЕЛИ - Отстранувач на лак

100ml

БИОСЕПТ спреј 100мл

100ml

Арган Крема

150ml

БИОСЕПТ – Антибактериски течен сапун 1л

1l

БИОСЕПТ – Антибактериски гел за раце 100мл

100ml

Bon Lip Balm ( Лабело )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од јагода )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од малина )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од портокал )

4.5g

БРИС – WC освежувач ( Цветен )

55g

БРИС – WC освежувач ( Цветен ) 2/1

2x55g

БРИС – WC освежувач ( Лаванда ) 1/1

55g

БРИС – WC освежувач ( Лаванда ) 2/1

2x55g

БРИС – WC освежувач ( Лимон ) 4/1

4x55g

БРИС – WC освежувач ( Лимон ) 1/1

55g

БРИС – WC освежувач ( Океан ) 4/1

4x55g

WC освежувач ( Океан ) 1/1

55g

БРИС – WC освежувач ( Бор ) 1/1

55g

БРИС – WC освежувач ( Бор ) 2/1

2x55g

БРИС – WC освежувач ( Бор ) 4/1

4x55g

БРИС – WC освежувач ( Тропско овошје ) 1/1

55g

БРИС – WC освежувач ( Тропско овошје ) 2/1

2x55g

Масло за коса Чичково

60ml

ПИЦИКАТО – Течен абразив 500мл

500ml

Шампон од бреза 1л

1l

Шампон од јаболко 1л.

1l

Шампон од камилица 1л

1l

Шампон од коприва 1л

1l

Деминирализирана вода 1л

1l

Гел за коса ( жолт )

200ml

Глицеринска крема 90мл

90ml

Глицеринска крема 150мл

150ml

Хидроген 3% 100мл

100ml

Кантариново масло 60мл

60ml

Течен сапун кокос-ванила 1л пумпа

1l

Течен сапун кокос-ванила 1л

1l

Шампон кокос-ванила 1л

1l

Масло за коса - кокос 60мл

60ml

Колонска вода – лимон 350мл

350ml

Крема со краставица 100мл

100ml

Лаванда за молци 20г

20g

Невен крема 150мл

150ml

Ореово масло за коса 60мл

60ml

Течен сапун – Овошен со пумпа

1l

Ферде балзам екстра стронг 250мл

250ml

Ферде балзам енергетски 250мл

250ml

ПИЦИКАТО – За чистење на стакло 1л

1l

ПИЦИКАТО – За чистење на стакло со пумпа 1л

1l

ПРОДЕРМ – Беби крем 50мл

50ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 300мл + 50 гратис

300ml, 50ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 300мл

300ml

ПРОДЕРМ – Пудра 100г

100g

Течна пудра 100мл

100ml

ПИЦИКАТО – Течност за садови 500мл ( Јаболко )

500ml

ПИЦИКАТО – Течност за садови 500мл ( Лимон )

500ml

ПИЦИКАТО – Универзално средство 1л ( Црвено)

1l

ПИЦИКАТО – Универзално средство 1л ( Сино )

1l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Цвет ) 1000мл

1l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Јаболко ) 1000мл

1l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Цвет ) со пумпа 1000мл

1l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Јаболко ) со пумпа 1000мл

1l

БОЛИНО - Омекнувач за аплишта 1/4

1l

Деминирализирана вода 5л

5l

ПИЦИКАТО - Течен сапун кокос-ванила 5л

5l

ПИЦИКАТО - Балзам течност за садови 500мл

500мл

ПИЦИКАТО - Балзам течност за садови 1л

1l

ПИЦИКАТО - Течност за садови ( Лимон ) 3л

3l

Средство за шофершајбни летно 5л

5l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Цветен ) 500мл

500ml

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Овошен - Црвен ) 500мл

500ml

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Овошен - Зелен ) 500мл

500ml

ПИЦИКАТО - Политура рефил 500мл

500ml

ПИЦИКАТО - Политура со пумпа 500мл

500ml

ПИЦИКАТО – Течност за садови 5l ( Јаболко ).

5l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 500мл ( Лимон )

500ml

ПИЦИКАТО – Средство за WC школки 750мл

750ml

ПИЦИКАТО – Течност за садови 2л ( Лимон ).

2l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 1л ( Јаболко ).

1l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 2л ( Јаболко ).

2l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 500мл ( Јаболко ).

500ml

ПИЦИКАТО – Течност за чистење санитарии 500мл

500ml

Бадем крема 200мл

200ml

Бадем крема 100мл

100ml

Камилица крема 200мл

200ml

Камилица крема 100мл

100ml

Крема со мед 100мл

100ml

Невен крема 150мл

50ml

Ферде балзам екстра стронг 500мл

500ml

Ферде балзам енергетски 500мл

500ml

ПРАФ - Таблети за машина за садови x50

x50

ПРАФ - Освежувач за машина за садови

1

ВУ - Антибактериски влажно марамче

/

ВУ - Антибактериски гел за раце 75мл

750ml

ВУ - Гел за раце 3млx100

/

БИОСЕПТ – Гел за дезинфекција на раце 500мл

500ml

БИОСЕПТ – Полиалкохолен раствор 500мл

500ml

БИОСЕПТ – Гел за дезинфекција на раце 1л

1l

БИОСЕПТ – Антибактериски течен сапун 500мл

500ml

Гел за коса ( сив ) 200ml

200ml

Крем хидроген 6% 100мл

100ml

Крем хидроген 9% 100мл

100ml

Крем хидроген 12% 100мл

100ml

Бон Викс за загревање 50мл

50ml

Лаванда за молци 2+1

40g

Fresh Foot пудра за нозе 100г

100g

Гел за ултразвук 1кг

1кг

Гел за ултразвук 5кг

5kg

Ангел млеко за тело 5кг

5kg

Масажна крема 5кг

5kg

Масажно масло професионал 1л

1l

Масажно масло портокал 1л

1l

ПРОДЕРМ – Беби крем 100мл

100ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 200мл

200ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 500мл

500ml

Лосион за бричење Million 125мл

125ml

Лосион за бричење Apolon 125мл

125ml

Абразивна паста за раце 700мл.

700ml

Потпалувач на оган 500мл.

500ml

ДАНАИ - Млеко за тело 500мл (пумпа).

500ml