Продукти

Пристапот до производите од нашите брендови, како и останатите производи е од есенцијална важност за нашите потрошувачи. Преку оваа секција на прегледен начин каде што производите се поделени во категории и подкатегории можете да дојдете до сите важни информации за секој од нив.

Производи

Масло за коса Чичково

60ml

Шампон од бреза 1л

1l

Шампон од јаболко 1л.

1l

Шампон од камилица 1л

1l

Шампон од коприва 1л

1l

Гел за коса ( жолт )

200ml

Масло за коса - кокос 60мл

60ml

Ореово масло за коса 60мл

60ml

Гел за коса ( сив ) 200ml

200ml

Крем хидроген 6% 100мл

100ml

Крем хидроген 9% 100мл

100ml

Крем хидроген 12% 100мл

100ml