Продукти

Пристапот до производите од нашите брендови, како и останатите производи е од есенцијална важност за нашите потрошувачи. Преку оваа секција на прегледен начин каде што производите се поделени во категории и подкатегории можете да дојдете до сите важни информации за секој од нив.

Производи

БОНЕЛИ - Отстранувач на лак

100ml

Арган Крема

150ml

Bon Lip Balm ( Лабело )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од јагода )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од малина )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од портокал )

4.5g

Масло за коса Чичково

60ml

Шампон од бреза 1л

1l

Шампон од јаболко 1л.

1l

Шампон од камилица 1л

1l

Шампон од коприва 1л

1l

Гел за коса ( жолт )

200ml

Глицеринска крема 90мл

90ml

Глицеринска крема 150мл

150ml

Масло за коса - кокос 60мл

60ml